Breaking news

Club Brugge op volle sterkte tegen KRC Genk, Vanaken en Dennis maken comeback

OFFICIEEL: Ontslag in 1B, RWDM bedankt trainer Demol voor bewezen diensten

OFFICIEEL: Ontslag in 1B, RWDM bedankt trainer Demol voor bewezen diensten

Gepubliceerd: woensdag 2 december 2020 om 11:20wo 02-12-2020 om 11:20

Laatste update: woensdag 2 december 2020 om 11:25wo 02-12-2020 om 11:25

Laurent Demol moet op zoek naar een nieuwe werkgever. Woensdag heeft RWDM immers laten weten dat het de trainer bedankt voor bewezen dienstern. In de Proximus League verloor RWDM dit weekend met 4-0 van Lommel. Frederic Stilmant gaat vanaf nu door het leven als T1 van RWDM.

'Na een lange vergadering tussen de clubleiding en onze T1, Laurent Demol, werd besloten onze samenwerking te beëindigen', klinkt het in Brussel. 'We willen Laurent bedanken voor al het geleverde werk sinds het begin van dit seizoen. Laten we niet vergeten dat Laurent in de huidige omstandigheden en het in alle opzichten erg moeilijk werken was. We wensen je veel succes voor de rest van je carrière Laurent!', stelt RWDM nog.

Promotie voor assistent
Frederic Stilmant zal bij RWDM nu voor de groep gaan staan. Tot nu was hij de assistent van Demol. Het is nog niet duidelijk om men in Brussel op zoek gaat naar een andere T1 of Stilmant het seizoen mag afmaken.

RWDM staat momenteel in de Proximus League op een zesde plaats. Het telt amper drie punten minder dan de nummer drie in de stand, Lommel.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Is het ontslag terecht?

Ja
37%
Nee
63%
(51 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws