Lichtpanne verstoort belangrijke kwalificatiematch van Red Flames in Leuven

01-12-2020 20:43 Laatste update: 21:14
2

De Red Flames spelen dinsdag een belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Zwitserland. Bij een overwinning is het EK-ticket binnen voor de ploeg van Yves Serneels. Het duel begon echter in mineur door een lichtpanne.

Na amper één minuut spelen in het King Power @den Dreef-stadion in Leuven gingen de lichten plots uit. De panne duurde zo'n acht minuten. De speelsters van beide ploegen probeerden zich ondertussen in het donker wat warm te houden.

Gelukkig kon de wedstrijd na ongeveer acht minuten worden hervat. Volgens de reglementen zou Zwitserland immers met de zege gaan lopen als het euvel niet snel kon worden verholpen. Ondertussen staat het 1-0 voor de Flames na een doelpunt van Tine De Caigny (RSC Anderlecht).