Supporters kijken naar boeiende wedstrijd tussen Antwerp en OHL

30-11-2020 21:42
1

Royal Antwerp ontving op maandagavond Oud-Heverlee Leuven voor de laatste wedstrijd van de 14e speeldag. Royal Antwerp kon de top 4 binnen sluipen mits een overwinning. Na goed 7 minuten stond Antwerp al 2-0 voor, maar voor de eerste 20 minuten voorbij waren stond het alweer gelijk. De supporters vonden het een mooi spektakelstuk.

De 1-0 kwam er al na 4 minuten via een hoekschop dankzij Batubinsika. Nog geen 3 minuten later stond de score al 2-0 dankzij een kopbaldoelpunt van Dieumerci Mbokani. Tussendoor miste Xavier Mercier de kans op de gelijkmaker maar zijn poging spatte uiteen op de lat. 5 minuten later stond het dan toch 2-1 na een penalty-doelpunt van Thomas Henry. Nog voor de eerste twintig minuten verstreken waren stond het al 2-2, dankzij een doelpunt van Sowah.