Nieuwe verdediger voor Anderlecht? 'Gesprekken met AEK Athene'

Nieuwe verdediger voor Anderlecht? 'Gesprekken met AEK Athene'

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 15:00ma 30-11-2020 om 15:00

Bij RSC Anderlecht heeft men het financieel niet al te breed, maar blijft men wel speuren naar versterkingen. De nieuwste versterking heeft het mogelijk ook gevonden bij AEK Athene.

Zo wordt er op Twitter gewag gemaakt van een transfer van Nassim Hnid. De Tunesische verdediger komt momenteel uit voor AEK Athene, maar wil daar volgens Africa Top Sports maar al te graag vertrekken. Daar kan Anderlecht nu van profiteren.

Zijn makelaar Moez Chebbi bevestigde ook dat er een aanbieding is uit België, zonder Anderlecht te vernoemen. "Hnid past niet binnen de kleedkamer", legt Chebbi uit. "We hebben verschillende aanbiedingen uit België en Italië, maar Hnid wil nog niets overhaasten."

De 23-jarige Tunesiër werd afgelopen zomer door AEK Athene overgenomen van het Tunesische CS Sfaxien, maar is de laatste weken uit de basis gevallen. Ook in de Europa League wordt hij niet gebruikt door AEK Athene. De interesse van Anderlecht in Hnid is alleszins opvallend. Met Matt Miazga en Hannes Delcroix heeft paars-wit achterin al een vast duo. Daarnaast staan ook Ognjen Vranjes, Marco Kana, Derrick Luckassen en de geblesseerde Elias Cobbaut nog op de loonlijst van paars-wit.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws