Mbenza moet wachten op debuut bij Antwerp: Keuze van de coach

Mbenza moet wachten op debuut bij Antwerp: "Keuze van de coach"

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 12:00ma 30-11-2020 om 12:00

Guy Mbenza zit voor het eerst in de selectie van Antwerp. De Congolese aanvaller komt uit een lastige periode en hoopt snel een kans te krijgen van Ivan Leko.

Mbenza werd bij Antwerp afgeremd door blessureleed en door het coronavirus. "Ik blijf er rustig onder. Het is een heel gek jaar geweest. Na twee weken bij Cercle werd de competitie stilgelegd door corona. Toen ik bij Antwerp arriveerde, voelde ik me goed. Toen ik terugkwam van de nationale ploeg, kreeg ik corona... En nu is het al november. hopelijk is het nu gedaan met de pech", aldus Mbenza bij Gazet Van Antwerpen.

Mbenza moet zijn eerste speelminuten dus nog maken. "Het is de keuze van de coach, ik kan hem niet verplichten om mij op te stellen. De ploeg doet het goed, dus ik kan hem begrijpen. Maar ik voel me goed. Zodra de coach vindt dat ik klaar ben, zal ik er staan."

Mbenza moet de concurrentie aangaan met landgenoot Dieumerci Mbokani. "Dieu zit naast mij in de kleedkamer, een hele eer. Ik kan veel van hem leren, want hij heeft al zoveel bewezen. Hij is een grote broer voor mij."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws