Breaking news

Gelukje voor Rode Duivels? UEFA denkt aan aangepast EK in één land

Anderlecht-spelers overtuigen niet: Ze bakten er niets van

Anderlecht-spelers overtuigen niet: "Ze bakten er niets van"

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 09:01ma 30-11-2020 om 09:01

RSC Anderlecht en Standard was geen al te beste topper. We kregen amper kansen, geen doelpunten en dus ook een scoreloos 0-0 gelijkspel. Dat zag ook Gert Verheyen.

"Anderlecht-Standard, dat was een zogezegde topper. Het stond mijlenver van wat een echte topmatch zou moeten zijn", is hij streng in Het Nieuwsblad. "Kansen, laat staan goals, kregen we niet. Oorzaak was de aanvallende armoede van beide ploegen. Snelheid en precisie ontbraken, waardoor er nooit een goeie counter ontstond.

De analist zag bij Anderlecht twee spelers enorm teleurstellen. "Mustapha Bundu en Paul Mukairu als flankaanvallers, dat was onder de maat. Ze bakten er niets van", is Verheyen duidelijk.

Ook Standard kwam niet tot scoren. "Standard speelde zelfs zonder diepe spits. Omdat het geen enkele spits heeft die een goal kan maken, werd er voorin gekozen voor twee lopers, Lestienne en Balikwisha. Ook dat was een aanval zonder tanden. Het offensieve onvermogen van de twee traditionele topclubs was zo stuitend dat de 0-0 na 90 minuten niemand kon verbazen", besluit Verheyen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws