Breaking news

'Done deal: Still (28) wordt de nieuwe hoofdtrainer van Beerschot'

Nog jaren Raes en Joos bij Extra Time: Gewoon doordoen

Nog jaren Raes en Joos bij Extra Time: "Gewoon doordoen"

Gepubliceerd: maandag 30 november 2020 om 08:31ma 30-11-2020 om 08:31

Extra Time wordt maandagavond voor de 400ste keer uitgezonden. Elf jaar langen zaten Frank Raes en Filip Joos met enkele gasten rond de tafel om het voetbal te bespreken. En daar zullen nog enkele jaren bijkomen.

Op zijn 66ste is Raes al op pensioengerechtige leeftijd, maar de commentator/presentator denkt nog niet meteen aan stoppen. "We hebben een contract voor vijf jaar. Dus nog vier jaar. Hoeveel ik er daarvan presenteer zullen we wel zien. Ik doe het in elk geval graag en wil nog wel even doorgaan. De mediawereld verandert ondertussen vliegensvlug. Sociale media, podcasts. Iedereen kan tv maken met zijn smartphone", vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Ook Filip Joos is tevreden bij het programma en wil dan ook gewoon verder gaan met het programma. "Gewoon doordoen. En blij zijn dat Extra time er echt staat", vult hij daarop aan.

"Toen we begonnen was ik gefrustreerd als ik naar Studio voetbal op de Nederlandse tv keek. Het was beter. Maar nu zijn we minstens even goed. En mijn rubriek 'De Keek op de Week' hebben ze gekopieerd. VTM heeft het ook geprobeerd maar na anderhalf jaar zijn ze gestopt. Er zat misschien één goeie in", lacht hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws