Alle hoop in Krmencik (Club Brugge) verloren: 'Een hopeloos geval'

Alle hoop in Krmencik (Club Brugge) verloren: 'Een hopeloos geval'

30-11-2020 07:00
26

Club Brugge is er afgelopen zaterdag niet in geslaagd om doelpunten te scoren tegen Royal Excel Moeskroen. In die wedstrijd kreeg Michael Krmencik een nieuwe kans. De Tsjech kon echter niet overtuigen. Alweer.

Bij Club Brugge zijn de fans het geduld in Krmencik al verloren. Ook bij Het Laatste Nieuws is men vernietigend voor de spits. 'Krmencik heeft níet het talent, noch de kunde om de '9' van Club te zijn', klinkt het streng.

Er wordt dan ook gevraagd wat Philippe Clement in de aanvaller ziet. 'Te zwak voor Champions League én Jupiler Pro League - daar moeten ze bij Club intussen toch ook achter zijn? Krmencik is een hopeloos geval dat in de knoop ligt met zichzelf en met z'n voeten. Moet een talent als Youssouph Badji (18) daarvoor tussen bank, basis en Club NXT schipperen? Moet een recordaankoop als David Okereke zich voor zó iemand omscholen tot flankspeler? Kom, zeg', valt er te lezen.

Ook de andere spitsen bij Club Brugge overtuigen niet, maar moeten volgens het dagblad wel kansen blijven krijgen. 'De jeugdige wisselvalligheid van Badji weegt - net als het gemis aan duelkracht bij Okereke - niet op tegen de gebreken van Krmencik. Diens ploegmaats begrijpen hem niet eens. Taalkundig én voetbaltechnisch/tactisch.'