29-11-2020 22:45
1

Napoli heeft de strijd om de subtop in de Serie A gewonnen van AS Roma. In eigen stadion stond er na negentig minuten spelen een 4-0 stand op het scorebord. De wedstrijd stond vooral in het teken van de deze week overleden Diego Maradona.

Napoli - AS Roma 4-0
Napoli heeft voor een mooi eerbetoon aan Diego Maradona gezorgd. Tegen AS Roma werd er een 4-0 overwinning uit het vuur gesleept. Lorenzo Insigne opende de score met een prachtige vrije trap en droeg dat doelpunt op aan Napoli-icoon Maradona.

Napoli liep vervolgens simpel weg bij de gasten uit Rome. Na rust schoot de ploeg er nog drie extra in: Fabián Ruiz, Dries Mertens en Matteo Politano zorgden voor een 4-0 eindstand in Napels.

Arsenal - Wolverhampton Wanderers 1-2
Het spektakel zat hem in de eerste helft bij Arsenal tegen Wolverhampton Wanderers. De gasten kwamen op voorsprong via Pedro Neto, maar konden welgeteld drie minuten van die goal genieten. Gabriel zorgde snel voor de gelijkmaker in het Emirates Stadium. De winnende treffer kwam nog voor rust op naam van Daniel Podence: hij rondde knap af.

Genieten van de overwinning doen ze bij Wolverhampton niet. Spits Jiménez viel na een kwartier voetballen geblesseerd uit na een harde botsing met David Luiz. De Mexicaan ging op een brancard van het veld en kreeg zuurstof toegediend. Het is te hopen dat de schade meevalt bij de topschutter van de Wolves. Dendoncker speelde overigens de volle 90 minuten bij de Wolves.