Castro-Montes helemaal hersteld van corona: Het voelde opnieuw als voordien

Castro-Montes helemaal hersteld van corona: "Het voelde opnieuw als voordien"

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 21:14zo 29-11-2020 om 21:14

KAA Gent heeft zondagnamiddag opnieuw verloren (0-3 tegen Zulte Waregem, red.), maar toch is er ook een klein lichtpuntje. Alessio Castro-Montes stond opnieuw in de basisploeg. Hij lijkt helemaal hersteld na zijn coronabesmetting.

De flankspeler mocht donderdag tegen Rode Ster al invallen en stond zondag meteen in de basis. "Het voelde opnieuw aan als vóór die periode. Ik heb geen last meer van die COVID en voel me volledig gerecupereerd", vertelde Castro-Montes aan Het Laatste Nieuws. Toch speelde hij geen volledige match. "Ik was persoonlijk nog wat langer blijven staan, maar het was de keuze van de coach om me naar de kant te halen."

Ondanks de terugkeer van Castro-Montes gaat het van kwaad naar erger bij de Buffalo's, die steeds verder wegzakken. "Natuurlijk was dit geen prettige match voor ons, we wisten dat we deze wedstrijd absoluut moesten winnen. We begonnen goed, maar kwamen alweer te makkelijk op een 0-2 achterstand."

"We hebben elkaar proberen oppeppen tijdens de rust, maar we hebben het moeilijk. Ook de Europese uitschakeling van donderdag kwam hard aan. We hebben geen keuze, we moeten gewoon doorgaan. We hebben twee, drie overwinningen na elkaar nodig, dan zouden we opnieuw vertrokken zijn. Kijk maar naar het voorbeeld van KRC Genk", besloot Castro-Montes.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws