Club Brugge heeft veel moeite om te scoren: Het zit in kleine dingen

Club Brugge heeft veel moeite om te scoren: "Het zit in kleine dingen"

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 20:40zo 29-11-2020 om 20:40

Club Brugge heeft zaterdagavond opnieuw punten laten liggen. De ploeg van Philippe Clement speelde gelijk tegen Excelsior Moeskroen. Wat de laatste weken vooral opvalt, is het gebrek aan scorend vermogen bij Blauw-Zwart. Een probleem dat Clement uiteraard snel wil oplossen.

Als er niet gescoord wordt, dan wordt er uiteraard eerst naar de spitsen gekeken, maar volgens de trainer van Club zijn er meerdere oorzaken. "Ik heb al eerder gezegd dat het zoals een fles ketchup is. Je kan erop blijven duwen en ineens komt het eruit", vertelde Clement volgens de website van Blauw-Zwart.

"Het is dus een kwestie van te blijven werken, want je weet dat het ineens weer helemaal kan omkeren. Als spits moet je ook geduldig zijn en er hard voor blijven werken. Als je de juiste mentaliteit blijft tonen, dan keert dat wel eens. Maar het gaat niet alleen over de spitsen."

"De kwaliteit was gewoon niet goed genoeg vandaag. Het verschil zit dikwijls in kleine dingen. Woensdag tegen Zenit wordt het sowieso een heel andere wedstrijd. Dan moeten we beter zijn in het laatste gedeelte van het veld", besloot Clement.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws