Breaking news

OFFICIEEL: Van Der Brugge tekent voor 3,5 jaar bij Cerce Brugge

Zulte Waregem pakt drie punten in Gent: We hebben het goed aangepakt

Zulte Waregem pakt drie punten in Gent: "We hebben het goed aangepakt"

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 19:49zo 29-11-2020 om 19:49

Zulte Waregem heeft zondagnamiddag stevig uitgepakt en won met 0-3 op het veld van KAA Gent. Essevee springt daardoor naar de veertiende plaats in de Jupiler Pro League en komt stilaan weg uit de gevarenzone. Jelle Vossen zag dat zijn ploeg het goed heeft aangepakt in de Ghelamco Arena.

De 31-jarige aanvaller kon in de slotfase zelf ook zijn doelpuntje meepikken. "Niet alleen mijn doelpunt doet deugd, ook de overwinning", vertelde Vossen na de match aan Sporza. "Als je op Gent komt spelen, is het niet evident om met de drie punten naar huis te gaan. Maar we hebben het goed aangepakt."

De eerste 20 minuten waren voor Gent, maar nadien nam Zulte Waregem het heft in handen. "Na een moeilijke beginfase kwamen we beter en beter in de wedstrijd", vervolgde Vossen. "We hielden goed stand, en de momenten die we gekregen hebben, hebben we optimaal benut."

"Ik denk niet dat er veel af te dingen valt op deze overwinning. We houden de nul, wat ook al een hele tijd geleden was, en we scoren drie keer. Dat is alleen maar positief. Deze zege doet heel veel deugd en geeft vertrouwen voor de volgende weken."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws