Armtierige topper tussen Standard en Anderlecht kent geen winnaar

29-11-2020 20:05 Laatste update: 21:15
80

We werden een stevige topper beloofd, maar werden niet op onze wenken bediend. Standard en RSC Anderlecht zorgden voor een bijzonder triestige topper, met amper kansen en ook geen enkel doelpunt. Het bleef 0-0.

Standard deed het zonder diepe spits en rekende op Balikwisha en Lestienne om voor de doelpunten te gaan zorgen. De Rouches hadden het echter moeilijk om dat duo te bereiken in de eerste minuten van de partij. Ook bij Anderlecht was het zoeken naar de echte kansen.

Het leken vooral twee ploegen te zijn die niet echt in de aanval durfden te gaan en vooral die nul probeerden te houden. De wedstrijd kwam dan ook bijzonder traag op gang en we kregen een bijzonder matige topper te zien.

Het niveau in de partij zakte met de minuut, het vuur bleef helemaal uit. Het was dan ook niet zo verrassend dat we met een triestig en scoreloos gelijkspel de rust ingingen.

Ook de tweede helft zorgde niet voor beterschap en ook een afgekeurd doelpunt van Michel Vlap bracht niet meteen vuur in de partij. Standard en Anderlecht kregen dan toch wat kleine kansjes, het grote gevaar bleef echter uit.

De wedstrijd kabbelde verder, het niveau zakte samen met de temperatuur. Met nog vijf minuten te gaan stond de teller ook op amper drie doelkansen binnen kader. Een doelpunt? Dat kregen we dus absoluut niet te zien. Het bleef 0-0.