Anderlecht-CEO Van Eetvelt: Waar we nu staan is toch niet zó slecht?

Anderlecht-CEO Van Eetvelt: "Waar we nu staan is toch niet zó slecht? "

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 11:30zo 29-11-2020 om 11:30

Laatste update: zondag 29 november 2020 om 11:30zo 29-11-2020 om 11:30

RSC Anderlecht staat zondag in de topper tegen Standard en kan de punten goed gebruiken. Ondanks de grote ambitie staan de Brusselaars toch maar op een achtste plek in de stand. Al is dat voor Anderlecht-CEO Karel Van Eetvelt nog geen reden om te beginnen doemdenken.

"Eerlijk: we hadden ook wel gehoopt op meer punten, maar de plaats waar we nu staan (de zevende plek) is toch niet zó slecht", vraagt hij bij De Zondag. "We staan toch maar op een vijftal punten van de leiders", aldus de CEO van Anderlecht.

De mindere resultaten waren dan ook enigszins ingecalculeerd. "We beseften heus wel dat de sportieve heropbouw tijd zou vragen. Kijk maar naar Club Brugge, daar hadden ze ook verschillende jaren nodig. Er zijn keuzes gemaakt en daar blijven we consequent achter staan. Waarbij het onze taak is: waar kunnen we helpen om het sportieve project op lange termijn te verbeteren", vertelt Van Eetvelt.

Voor aanvang van het seizoen gaf Van Eetvelt nog aan dat zelfs een titel zou kunnen. Ook nu blijft hij ambitieus. "Die top vier blijft in elk geval de ambitie. Ok, ik ben een supporter, maar alleen tegen Club Brugge was er een merkbaar niveauverschil. Ik zie nog steeds geen enkele reden om te gaan twijfelen", besluit Van Eetvelt.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws