Breaking news

'Antwerp ziet heil in Avenatti als stand-in voor Mbokani: deal is helemaal rond'

Mignolet baalt na gelijkspel: Club Brugge was de enige ploeg die wou voetballen

Mignolet baalt na gelijkspel: "Club Brugge was de enige ploeg die wou voetballen"

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 11:15zo 29-11-2020 om 11:15

Club Brugge raakte zaterdag niet voorbij Royal Excel Moeskroen en speelde met 0-0 gelijk. Het verliest daardoor ook de leidersplek in de competitie, tot grote ergernis van Simon Mignolet.

De doelman van Club Brugge zag ook hoe zijn ploegmaats het moeilijk hadden tegen Moeskroen. "Er stond maar één ploeg op het veld die wou voetballen, maar dat zijn we gewoon", vertelt hij op de officiële kanalen van Club Brugge. "Dan weet je dat je een hele wedstrijd tegen een muur moet vechten. We hebben dat geprobeerd en alles gedaan wat we konden."

"Op counter is het ook gevaarlijk, want ze hebben een paar snelle mannen voorin. Het veld was niet super om op te spelen, maar dat mag geen excuus zijn voor ons. Al die situaties maakten het ons niet makkelijk om die muur te breken. Je moet snel kunnen voetballen om dat gaatje te vinden. Dat was spijtig genoeg niet mogelijk. Het verliep stroef en de kans viel niet echt om dat doelpunt te maken. Dan blijft het heel lang 0-0.

Zo blijft Club Brugge ook sukkelen in de competitie en verliest het zelfd de leidersplek. "Gezien de omstandigheden zat er dus niet veel meer in. Dat is nu de situatie waar we inzitten. Je kan wel zeggen dat we niet genoeg voetballen om doelpunten te scoren, maar het heeft met verschillende redenen te maken", besluit Mignolet.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws