Liverpool hekelt discussie: Ze zeiden het toen ze het veld afliepen

Liverpool hekelt discussie: "Ze zeiden het toen ze het veld afliepen"

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 09:43zo 29-11-2020 om 09:43

Jordan Henderson is klaar met de VAR. Liverpool speelde zaterdag teleurstellend gelijk bij Brighton & Hove Albion, mede door twee afgekeurde goals van Mohamed Salah en Sadio Mané en een controversiële strafschop voor Brighton in de blessuretijd.

Na afloop gaat het niet over het puntenverlies van Liverpool, maar over de beslissingen van de VAR. Een VAR zou duidelijkheid moeten geven en voetbal eerlijker moeten maken, maar zorgt vooral in Engeland voor veel frustratie. Henderson deelt de ergernis. "Ik kan er niet echt wat over zeggen omdat ik anders in de problemen kom", zegt de Liverpool-captain tegen de BBC.

"Als het buitenspel is, laat je de lijn zien en wat kun je dan nog meer doen? Bij de derde beslissing.. Ik weet het niet, ik vind het geen penalty. Je kunt zeggen dat ik bevooroordeeld ben, maar als je het aan vier of vijf spelers van hen gaat vragen zullen ze hetzelfde zeggen. Ze zeiden het toen ze het veld afliepen. Het voelt alsof veel beslissingen tegen ons genomen worden, maar dit is echt ongelooflijk."

Henderson is duidelijk: hij ziet de VAR liever verdwijnen. "Ik wil voor niemand anders spreken, maar op dit moment zou ik de VAR weghalen. Ik wil gewoon voetbal spelen als normaal. Ze hebben de afgelopen zoveel dingen aangepast, we weten niet eens meer wat. Voor mij is dat een groot probleem."

"Het is zo'n geweldig spel, waarom vernielen we het? Ik heb het gevoel dat we continu over dit soort incidenten praten, in plaats van dat we het over de wedstrijd zelf hebben. Ik speel liever zonder de VAR, ja."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws