Breaking news

OFFICIEEL: Van Der Brugge tekent voor 3,5 jaar bij Cerce Brugge

Bevestiging uit Milaan: Internazionale staat open voor vertrek Eriksen

Bevestiging uit Milaan: Internazionale staat open voor vertrek Eriksen

Gepubliceerd: zondag 29 november 2020 om 09:30zo 29-11-2020 om 09:30

Internazionale staat open voor een vertrek van Christian Eriksen, geeft directeur Beppe Marotta aan. Mocht de Deen een vertrekwens indienen, dan neemt de club die serieus. 

Eriksen tekende in januari tot 2024 bij Inter, hij kwam over van Tottenham Hotspur. Trainer Antonio Conte doet echter amper een beroep op de middenvelder en dus is het Italiaanse avontuur een anti-climax.

Marotta vindt het niet gek dat Eriksen vooralsnog flopt. "Voetbal zit vol met dit soort situaties", geeft hij aan in gesprek met Sky Italia. "Er worden spelers gehaald die misschien niet meteen in het tactische plan passen. We hebben Eriksen in januari voor twintig miljoen euro gehaald. Een koopje en een geweldige kans, maar de trainer bepaalt wie er speelt. Als de speler in januari nog steeds niet aan spelen toekomt en vraagt om verkocht te worden, zullen we de situatie behandelen en hier meteen aan meewerken."

"We proberen altijd het meeste uit de transferperiode te halen, maar het probleem is het vinden van spelers die bij het team passen en ons beter maken", zegt Marotta. "Dit was een goede kans die achteraf niet echt paste bij het technische en tactische beleid van de trainer."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws