Clement weet waar het fout loopt bij Club Brugge: Dat was niet goed genoeg

Clement weet waar het fout loopt bij Club Brugge: "Dat was niet goed genoeg"

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 23:45za 28-11-2020 om 23:45

Club Brugge is er zaterdag niet in geslaagd om voorbij rode lantaarn Royal Excel Moeskroen te geraken. Het werd een troosteloos 0-0 gelijkspel. Een donderpreek van Philippe Clement kregen we achteraf echter niet te horen.

"Ik ben uiteraard teleurgesteld", begon Clement aan zijn verhaal tegenover Sporza. "We hebben twee punten te weinig, maar we zijn ook te weinig gevaarlijk geweest in het strafschopgebied", geeft de coach van Club Brugge aan.

De trainer blijft echter opvallend mild voor zijn spelers, maar zag wel ruimte voor verbeteren. "Ik kan niet klagen over de mentaliteit, de pressing, de duels, maar we hebben te weinig kansen afgedwongen. Met acht of negen spelers van Moeskroen in het strafschopgebied moet je snel handelen. Dat was niet goed genoeg vandaag."

Die beterschap zal er snel moeten komen, want woensdag wacht de partij tegen Zenit Sint-Petersburg. "Het is nooit een goede generale repetitie als je niet wint", beseft Clement.

"Maar het is ook een totaal andere wedstrijd. Met een zege tegen Moeskroen hadden we ook niet in een zetel naar de wedstrijd tegen Zenit kunnen toeleven. We gaan vol voor de winst tegen Zenit. Als je rekent op een gelijkspel, kan het nog tegenvallen in het slot", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws