Teleurstellend Club Brugge bijt na zwakke partij de tanden stuk op Moeskroen

28-11-2020 22:36 Laatste update: 22:42
109

Club Brugge blijft sukkelen en deed dat nu ook tegen de rode lantaarn in onze competitie. De landskampioen raakte niet voorbij Royal Excel Moeskroen en speelde na een bijzonder troosteloze partij met 0-0 gelijk.

Club Brugge begon duidelijk met veel 'goesting' aan de partij en zocht vanaf minuut één naar dat doelpunt. Het probeerde Moeskroen meteen bij de keel te grijpen en snel tot die openingstreffer te komen. Die kregen we niet. Het was zelfs Moeskroen dat – op de counter – de beste kansen kreeg in de partij.

Bij Club Brugge werd het ook slechter met de minuut en konden we na een kwart van de wedstrijd nog geen enkel schot tussen het kader opschrijven. Het liep andermaal bijzonder stroef bij Blauw-Zwart voorin, met als toonbeeld een bijzonder bleke Michael Krmencik.

Het niveau bleef maar zakken en echt reclame voor het voetbal kregen we niet te zien. Tot de rust bleef het dan ook 0-0 na 45 minuten saai voetbal.

Ook de tweede helft zorgde niet voor beterschap. We kregen wel een Club Brugge te zien dat meer initiatief toonde, maar de echte grote kansen bleven maar uit. Clement greep uiteindelijk in en bracht Youssouph Badji in het veld, de teleurstellende Krmencik ging van het veld.

Beterschap? Dat kregen we niet te zien. Traag voetbal, geen kansen en dus ook geen doelpunten. Een troosteloos 0-0 gelijkspel leek het enige correcte resultaat te gaan zijn voor deze wedstrijd. Dat kregen we uiteindelijk ook.

Moeskroen kreeg in het slot nog de beste kans van de partij, maar Mignolet hield de nul na een fantastische save. Na een even teleurstellende eerste helft bleef het 0-0, waardoor Club Brugge de leidersplek heeft verloren.