Afgedankt bij Club Brugge, nu is Diagne met hattrick de grote held bij Galatasaray

Afgedankt bij Club Brugge, nu is Diagne met hattrick de grote held bij Galatasaray

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 20:44za 28-11-2020 om 20:44

Bij Club Brugge zoekt men een spits die doelpunten kan scoren. Bij Galatasaray loopt er de laatste weken zo eentje rond. Meer bepaald Mbaye Diagne. De Senegalese spits was zaterdag tegen Rizespor nog de grote uitblinker.

Club Brugge zit al een tijdje met een probleem voorin en dacht dat afgelopen seizoen opgelost te hebben met de komst van Diagne. Door omstandigheden brak de spits echter niet door bij Blauw-Zwart en keerde hij terug naar Galatasaray. Daar blijkt hij de laatste weken een echte meerwaarde te zijn.

Aan het begin van dit seizoen kwam Diagne vooral als invaller aan bod bij Galatasaray, de laatste weken is hij een basispion en beloont hij het vertrouwen van zijn coach. Diagne scoorde vorige week tegen Kayserispor nog de gelijkmaker, zaterdag was hij met drie doelpunten de grote held in de 0-4 overwinning tegen Rizespor.

Diagne zit daardoor aan zes doelpunten in twaalf partijen bij Galatasaray dit seizoen. Zijn concurrent bij Club Brugge van vorig seizoen, David Okereke, zit momenteel aan één doelpunt in negen partijen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws