STVV baalt, wedstrijd tegen Waasland-Beveren duurt net te lang

STVV baalt, wedstrijd tegen Waasland-Beveren duurt net te lang

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 18:12za 28-11-2020 om 18:12

Laatste update: zaterdag 28 november 2020 om 18:29za 28-11-2020 om 18:29

STVV leek zaterdag lang op weg naar een overwinning tegen Waaland-Beveren, maar dat was zonder Aboubakary Koita gerekend. Die zette in de slotfase de 1-1 eindstand op het bord.

Waasland-Beveren hielp tegen KV Oostende voor de eerste dit seizoen de nul, maar tegen STVV was dat na zeven minuten al niet meer mogelijk. Pol Garcia opende al vroeg de score voor STVV. Jackers hield daarna Waasland-Beveren in de match. 

Waasland-Beveren kon zo groeien in de partij en ging in de tweede helft voor de gelijkmaker. Die kwam er pas in het slot. Koita - die in de basis de geblesseerd Efford verving - zorgde in de extra tijd voor de 1-1 eindstand. Met een vrije trap scoorde hij een cruciaal doelpunt voor de Waaslanders. 

Door het gelijkspel blijft de kloof tussen STVV en Waasland-Beveren twee punten. STVV staat nu zestiende met elf punten. Waasland-Beveren telt na dertien speeldagen negen punten. Moeskroen staat momenteel op de laatste plaats. Les Hurlus speelden wel twee matchen minder dan de Kanaries en de Waaslanders.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws