Chadli (ex-Anderlecht) legt uit waarom hij in Standard investeert: Mijn stad

Chadli (ex-Anderlecht) legt uit waarom hij in Standard investeert: "Mijn stad"

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 16:45za 28-11-2020 om 16:45

Zondag staat de kraker tussen Standard en RSC Anderlecht op het programma. Voor Nacer Chadli is het toch enigszins een speciale wedstrijd. Als Luikenaar voetbalde de Rode Duivel vorig seizoen voor Anderlecht, maar nu investeerde hij in het immobiliënproject van Standard.

In La Dernière Heure legt Chadli uit waarom hij investeerde in Standard, toch de club van zijn thuisstad. "Samen met enkele dichte vrienden heb ik beslist om te investeren in het project. Het was Axel Witsel die er voor het eerst met me over sprak. Dat is reeds een jaar geleden. Ik heb de tijd genomen om erover na te denken omdat het een belangrijke beslissing is en ik heb uiteindelijk toegezegd."

De ex-speler van Anderlecht steekt niet zomaar wat zakcenten in Standard. "Dat zal ongeveer één miljoen euro zijn. Misschien wat meer of wat minder. Ik ben 31 jaar en ik moet al denken aan wat na mijn carrière komt. Je moet iets doen om ook nadien je boterham te verdienen. Het doel is ook om mijn thuisstad en de club waar ik mijn opleiding volgde te helpen."

Chadli wil uit respect voor zowel Standard als Anderlecht geen uitspraken doen over de wedstrijd van zondag. "Van die vraag ga ik me onthouden. Eerlijk, dat de beste moge winnen zondag (lacht)", besluit de speler van Basaksehir.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Wat wordt het zondag?

Standard wint
47%
Gelijkspel
29%
Anderlecht wint
24%
(248 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws