Clement heeft plannetje tegen Zenit: ‘Alles op Dennis en De Ketelaere’

Clement heeft plannetje tegen Zenit: ‘Alles op Dennis en De Ketelaere’

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 14:25za 28-11-2020 om 14:25

Club Brugge staat voor de belangrijke Europese confrontatie tegen Zenit. Emmanuel Dennis is terug in de armen gesloten en volgens Het Nieuwsblad hoort hij bij het plannetje van Philippe Clement.

Ook Charles De Ketelaere heeft een belangrijke rol. ‘Clement broedt dus nu al op een plan voor die cruciale match in de Champions League, en daar hoort ook Charles De Ketelaere bij. De kersverse Rode Duivel moest door omstandigheden al twee matchen als flankverdediger depanneren. Maar indien Sobol vandaag coronavrij blijkt, neemt de Oekraïner zijn positie op links woensdag weer in en dan kan De Ketelaere opnieuw doen wat hij het best doet: aanvallen.’

Club Brugge en Clement zetten aldus alles in op Dennis en De Ketelaere. De match tegen Zenit kan beslissen over Europese overwintering. ‘Zonder ongelukken komt die gedroomde combinatie Dennis-De Ketelaere er tegen Zenit dus wel. Het duo leverde in de Champions League trouwens al vier punten op: op Zenit en thuis tegen Lazio stonden ze allebei in een aanvallende rol aan de aftrap’, klinkt het.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws