Wie moet KAA Gent in het doel zetten? Bolat niet zeker van basisplaats

Wie moet KAA Gent in het doel zetten? Bolat niet zeker van basisplaats

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 11:36za 28-11-2020 om 11:36

AA Gent kampt dit seizoen met een groot probleem tussen de palen. In totaal deden de Buffalo's in de voorbije maanden al beroep op een viertal doelmannen, maar nog geen enkele kon overtuigen. Ook Sinan Bolat, die bij Antwerp nochtans één van de betere keepers in de JPL was, voldeed tot dusver niet.

De saga begon met Thomas Kaminski, die na enkele fouten naast de ploeg werd gezet en al snel vertrok naar Blackburn. Vervolgens toonde Davy Roef zich te wisselvallig om een basisplaats te rechtvaardigen. Colin Coosemans kreeg noodgedwongen nog een kans in Europa, ook hij ging echter in de fout. Maar Bolat kan voorlopig nauwelijks beter doen. Afgelopen donderdag ging hij opnieuw pijnlijk de mist in.

De vraag is nu of Wim De Decker het vertrouwen zal houden in de doelman met wie hij de voorbije jaren al succesvol samenwerkte in Antwerpen. Voor de partij van zondag tegen Zulte Waregem is Roef immers weer beschikbaar na een corona-besmetting. Tegenover Het Laatste Nieuws sluit De Decker het niet uit dat Bolat op de bank zal plaatsnemen ten voordele van Roef. Al benadrukt de trainer dat hij zijn keuze enkel en alleen vanuit sportief opzicht zal nemen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws