Carcela herstelt van het coronavirus en is beschikbaar tegen Anderlecht

Carcela herstelt van het coronavirus en is beschikbaar tegen Anderlecht

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 11:08za 28-11-2020 om 11:08

Laatste update: zaterdag 28 november 2020 om 11:11za 28-11-2020 om 11:11

Zondag staat de onvervalste topper RSC Anderlecht - Standard de Liège op het programma. Standard won afgelopen donderdag in de Europa League van Lech Poznan. Zaterdagochtend kreeg Standard goed nieuws te horen. Iedereen werd positief getest op het coronavirus, alsook Mehdi Carcela die het virus half november opliep.

De spelers van Standard hebben de traditionele covid-test doorstaan. Een dag voor de wedstrijd raakten de uitslagen bekend. Iedereen is negatief, ook Mehdi Carcela, die het virus half november opliep. Goed nieuws voor de Marokkaanse international en Standard. Dat meldt La Dernière Heures.

Standard dat met een 2 op 6 richting het Lotto Park trekt, zal mentaal sterk zijn door de late overwinning die behaald werd in de Europa League. RSC Anderlecht gaat op zoek naar eerherstel na de verliespartij van vorige week op het veld van Beerschot. RSCA verloor met 2-1 van Beerschot, Vincent Kompany was hard voor zijn spelers in de kleedkamer na de wedstrijd. Standard staat op de 5e plaats met 23 punten en RSC Anderlecht bekleedt de 7e positie met 21 punten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws