Marca hoopt snel de echte Hazard te zien: 'Niet enkel ongemak, ook slechte vorm'

Marca hoopt snel de echte Hazard te zien: 'Niet enkel ongemak, ook slechte vorm'

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 10:37za 28-11-2020 om 10:37

Wanneer krijgen we nog eens de échte Eden Hazard te zien? Sinds zijn verhuis naar Real Madrid benaderde de Rode Duivel niet meer zijn gebruikelijke, torenhoge niveau. Fysieke euvels liggen daarbij aan de basis, maar de Spaanse media leggen de verantwoordelijkheid ook bij Hazard zelf.

In een uitgebreid artikel haalt Marca de blessurehistorie van Hazard sinds zijn aankomst in Madrid nog eens vanonder het stof. Bij de coronahervatting in La Liga leek er even beterschap, maar dat bleek ijdele hoop. 'Het seizoen eindigde niet enkel met ongemakken, maar ook met slechte vorm', is Marca streng. 'Hazard was bijna onherkenbaar, vergeleken met de speler die schitterde bij Chelsea.'

'Zijn vloek bij Real Madrid is hem ook in het nieuwe seizoen gevolgd', gaat de krant verder. 'Blessures en Covid-19 hebben hem belet om zo vaak te spelen als hij wilde, wat de haast ongelooflijke pech verder aandikt. Sinds 26 november 2019 draafde Hazard in slechts veertien duels op voor Los Blancos. Hij scoorde amper twee maal en maakte geen enkele keer de negentig minuten vol', haalt Marca harde cijfers boven.

Toch is er licht aan het einde van de tunnel. 'Tegen Inter toonde hij echter tekenen van beterschap. Het zou zomaar kunnen dat hij de weg naar boven heeft ingezet, om zo het ergste jaar uit zijn leven achter zich te laten. Hij heeft tijd nodig op het veld, laat ons afwachten of het geluk dat ook toestaat', houdt Marca finaal een slag om de arm.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Speelt Hazard ook gewoon matig, los van zijn blessures?

Ja, hij moet zijn niveau opkrikken en zich niet verschuilen achter de blessures
39%
Zijn blessures zijn een geldig excuus, maar het moet ook beter inderdaad
44%
Nee, zijn blessures zijn de enige oorzaak
17%
(54 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws