Eupen-coach San José heeft de sleutel gevonden: Goed én efficiënt gespeeld

Eupen-coach San José heeft de sleutel gevonden: "Goed én efficiënt gespeeld"

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 10:20za 28-11-2020 om 10:20

Hoewel KAS Eupen eigenlijk al een heel seizoen best goed voetbal op de mat brengt, kon het vrijdagavond pas voor de derde keer zegevieren. Sporting Charleroi ging voor de bijl aan de Kehrweg: 3-1. Trainer Mikel San José was in de zevende hemel na die verdiende driepunter.

"Dit is een fantastische overwinning, ik moet mijn spelers feliciteren", liet de Spanjaard zijn geluk de vrije loop bij Sporza. "Ze hebben het plan perfect uitgevoerd. We hebben niet alleen goed, maar ook efficiënt voetbal gespeeld." Daar knelde voordien al eens het schoentje, beseft San José zelf ook. Zo gooide Euppen al enkele keren kostbare punten te grabbel in het slot van een duel.

"Het is een verdiende overwinning", laat San José er geen twijfel over bestaan. "De spelers werken bijzonder hard op training en spelen de wedstrijden met hun hart. Wij hadden al meer punten verdiend dit seizoen, maar deze drie punten zijn zeer belangrijk. We zullen blijven vechten voor de punten. Geen evidente klus, want de Belgische competitie is erg moeilijk."

De komende weken staan onder meer nog twee thuismatchen tegen KV Mechelen en Zulte Waregem op het menu. Daar vallen zeker zaakjes te doen voor Eupen. De Panda's hebben nu zestien punten verzameld, waarmee ze op een dertiende stek staan in de stand.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws