Defour (KV Mechelen) over zijn toekomst: Die rekening maken we dan wel

Defour (KV Mechelen) over zijn toekomst: "Die rekening maken we dan wel"

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 08:15za 28-11-2020 om 08:15

Nadat Steven Defour (32) einde contract was bij Royal Antwerp FC zat de ervaren middenvelder enkele maanden zonder club. Uiteindelijk keerde Defour terug naar KV Mechelen. Bij Malinwa tekende hij voor één jaar. Wat nadien volgt is nog een vraagteken.

Defour denkt nog niet aan stoppen, maar toch houdt hij er rekening mee dat het op een dag kan afgelopen zijn. "Met mijn geschiedenis van blessures moet je alles vooral van dag tot dag bekijken. Ik kan nu zeggen dat ik A of B ga doen, maar als ik straks een zware blessure oploop, ziet de wereld er plots helemaal anders uit", steekt de Mechelen-middenvelder van wal in Het Nieuwsblad.

Nu hoopt Defour eerst en vooral zijn kunnen te tonen voor Mechelen, de club van zijn hart. "We zullen die rekening op het eind van het seizoen wel maken. Conditioneel ben ik goed op dit moment, ik moet nu gewoon hopen dat ik gespaard blijf van kleine, vervelende blessures. Geef me nog een paar wedstrijden en dan zullen de mensen hopelijk de beste Steven Defour zien."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Tekent Defour nog een jaartje bij achter de Kazerne?

Ja, dat zie ik wel te gebeuren
75%
Nee, ik vrees van niet
25%
(138 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws