Vranckx stuurt Belgische topclubs wandelen: De Duitse of Engelse competitie

Vranckx stuurt Belgische topclubs wandelen: "De Duitse of Engelse competitie"

Gepubliceerd: zaterdag 28 november 2020 om 07:15za 28-11-2020 om 07:15

Laatste update: zaterdag 28 november 2020 om 07:24za 28-11-2020 om 07:24

Aster Vranckx ontwikkelde zich bij KV Mechelen razendsnel van jeugdspeler tot basisspeler onder Wouter Vrancken. De  18-jarige middenvelder wil in zijn carrière geen stappen overslaan, al ziet Vranckx zichzelf niet bij de Belgische topclub spelen.

Vorige zomer deed Parma een bod van acht miljoen euro, maar zowel Mechelen als Vranckx zelf zagen dat niet zitten. "Ik had niet het gevoel dat Parma de juiste stap in mijn carrière zou zijn", vertelt hij in Het Nieuwsblad. Een Belgische tussenstap ziet Vranckx echter niet zitten. "Ik zou liever rechtstreeks de stap naar het buitenland zetten. Met veel respect voor ploegen als Anderlecht en Standard, maar ik denk niet dat het verschil tussen KV Mechelen en die clubs tegenwoordig nog zo groot is."

Vranckx heeft grootse plannen, al wil hij steeds goed nadenken over zijn keuzes. "Mijn droom is om ooit in de ploeg te staan bij een club als Real Madrid. Maar daarom moet ik niet nu meteen naar een topclub, hé. Een subtopper in een grote competitie lijkt me interessant. De Engelse of de Duitse competitie zegt me wel iets. Daar wordt fysiek gespeeld en dat ligt me wel", besluit de jonge Mechelen-middenvelder.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Een goede keuze van Vranckx?

Ja, het buitenland is beter voor zo'n jongen
49%
Nee, dat vind ik niet
51%
(178 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws