Feyenoord écht laatste klus Advocaat: En als Saudi-Arabië belt voor 15 miljoen?

Feyenoord écht laatste klus Advocaat: "En als Saudi-Arabië belt voor 15 miljoen?"

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 22:00vr 27-11-2020 om 22:00

En nu écht: Dick Advocaat is bezig aan zijn laatste klus als trainer van Feyenoord. Dat zei de 73-jarige trainer van Feyenoord vrijdag in de ochtendshow van Radio Veronica.

"Feyenoord is echt het laatste wat ik doe. Ja, weet je, laat ik het maar weer zeggen", lacht Advocaat, die al vaker aankondigde te zullen stoppen. Advocaat stapte een jaar geleden in bij Feyenoord en maakte daarvoor het seizoen af bij Sparta en FC Utrecht.

Getriggerd door presentator Jan Joost van Gangelen zette Advocaat de deur tóch weer op een kier. "Dus in principe stop je, maar als Saudi-Arabië belt voor 15 miljoen?", vroeg Van Gangelen. "Dan kunnen wij er samen heen!", vulde Advocaat snel aan. Van Gangelen: "Dan ga ik als perschef." Advocaat: "Dat betaalt ook goed." Van Gangelen: "Als je met Dick meegaat, dan zit je gebeiteld."

Advocaat heeft een contract tot de zomer bij Feyenoord. Afhankelijk van de ontwikkelingen dit seizoen plakt hij er mogelijk nog een jaar aan vast. Donderdagavond pakte zijn ploeg met tien man een punt in de Europa League-wedstrijd tegen CSKA Moskou (0-0).

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws