Breaking news

Te min voor België, nu miljoenen waard: Club gaat cashen met Peres

Van Hooijdonk loopt blessure op in de douche en meldt zich af voor NAC-wedstrijd

Van Hooijdonk loopt blessure op in de douche en meldt zich af voor NAC-wedstrijd

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 18:00vr 27-11-2020 om 18:00

Sydney van Hooijdonk, de spits van NAC Breda, moet de wedstrijd tegen TOP Oss van vrijdagavond aan zich voorbij laten gaan. De topscorer van de Nederlandse club moest met snijwonden naar de eerste hulp nadat zijn douchewand het begaf.

Van Hooijdonk stond nog even onder de douche voordat hij zich in Breda moest melden om met de bus richting Oss te rijden. Op het moment dat hij de glazen douchedeur dichtdeed sprong deze de andere kant op en kon de 20-jarige spits geen kant op, schrijft BN DeStem. Om zichzelf te kunnen bevrijden moest hij eigenhandig uit de douche klauteren.

Daarbij liep de zoon van ex-international Pierre van Hooijdonk een aantal snijwonden in de pols, sneeën in de lip en een diepe wond in de enkel op. Daarbij zou hij ook een stukje huid verloren zijn. De moeder van de spits belde vervolgens de eerste hulp. Inmiddels maakt Van Hooijdonk het goed en plaatste hij een foto van de 'schade' op Twitter.

NAC speelt vrijdagavond om 18.45 uur in Oss tegen TOP. Die wedstrijd moet de jonge spits hoe dan ook missen. Het is nog niet duidelijk of hij maandag weer op de training kan verschijnen.

Opgelet: mogelijk gevoelige beelden voor sommige lezers.

--------------------------------------------------------------------------------------------

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws