Opvallend: Spaande vierdeklasser legt ex-international Engeland vast voor 1 match

Opvallend: Spaande vierdeklasser legt ex-international Engeland vast voor 1 match

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 19:48vr 27-11-2020 om 19:48

Joleon Lescott is weer opgedoken op de voetbalvelden, maar waarschijnlijk maar voor één wedstrijd. De 38-jarige verdediger hing aanvankelijk in 2017 zijn voetbalschoenen aan de wilgen, maar heeft nu een contract getekend bij de Spaanse vierdedivisionist Racing Murcia.

Op de sociale kanalen van Racing Murcia is te lezen dat Morris Pagniello, clubpresident van de Spanjaarden, gelukkig is met de komst van Lescott. Hij is binnengehaald om in het Copa del Rey-duel met Levante mee te kunnen spelen, maar wellicht blijft de Engelsman daarna ook nog. Dat is nog niet helemaal duidelijk. Naar verluidt hoopt Pagniello ook nog op de komst van Samuel Eto'o.

Lescott zal in ieder geval de nodige ervaring meenemen naar de club uit Murcia. Hij speelde 26 interlands voor Engeland en kwam tot 288 Premier League-duels. Ook heeft de verdediger de nodige wedstrijden in de Champions League en Europa League in de benen. De piek van zijn carrière was bij Manchester City. Daar werd hij twee keer kampioen, won hij één FA Cup en één League Cup.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws