De Decker wil Bolat nog niet opgeven bij KAA Gent: Hij is mentaal sterk

De Decker wil Bolat nog niet opgeven bij KAA Gent: "Hij is mentaal sterk"

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 18:30vr 27-11-2020 om 18:30

Laatste update: vrijdag 27 november 2020 om 18:39vr 27-11-2020 om 18:39

Sinan Bolat heeft het nog niet makkelijk gehad bij KAA Gent. De doelman flaterde dit seizoen al meermaals en ging ook tegen Rode Ster Belgrado (0-2) in de fout. Toch wil coach Wim De Decker hem nog niet opgeven.

"Het is moeilijk voor Sinan, na wat er donderdag gebeurde", citeert Het Laatste Nieuws de coach van KAA Gent. "Maar hij is mentaal zeer sterk. Het voordeel is dat hij tonnen ervaring heeft, maar het is voor hem de eerste keer dat hij er op een paar weken tijd een paar keer niet goed uitzag. Iedereen weet wat Bolat wel of niet kan, aan zijn kwaliteiten gaat weinig veranderd zijn", klinkt het.

De Decker geeft Bolat dus niet op en zal ook met hem praten. "Ik ken hem zodanig, dat ik wel weet hoe ik de gevoelige snaar moet raken en hoe ik hem mee terug in ons traject kan zetten. Na Charleroi zette iedereen hem vorige week bij de betere keepers in België, nu gebeurt dit. Dat wordt meteen onder een vergrootglas gestoken, maar dat is het leven waar keepers voor hebben gekozen. We gaan er samen uit proberen te komen", besluit De Decker.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws