Van Damme kon voetballen in... Vierde Provinciale: Echt bullshit

Van Damme kon voetballen in... Vierde Provinciale: "Echt bullshit"

27-11-2020 18:44
5

We zitten al bijna halfweg het nieuwe seizoen, maar voor Jelle Van Damme is er nog steeds geen oplossing gevonden. De nu 37-jarige verdediger blijft zoeken naar een nieuwe club. Van Damme blijft echter wachten tot hij de juiste uitdaging heeft gevonden.

Bij RTBF geeft Van Damme alvast aan dat er geen gebrek is aan interesse in hem. "Ik blijf aanbiedingen krijgen, maar na mijn periode bij Lokeren ben ik voorzichtiger geworden. Ik wil op het hoogste niveau blijven, maar ik ga niet eender welke club nemen", klinkt het.

Van Damme wacht dus af tot hij de juiste aanbieding heeft gekregen. "Ik wil mezelf ook niet gaan begraven in Roemenië of Turkije om toch maar te kunnen zeggen dat ik in eerste klasse speel. Ik heb ook nog aanbiedingen in België, maar ik wil niet altijd dat ik altijd onderweg ben en zo mijn kinderen nooit meer zie", klinkt het.

En bij de clubs die interesse toonden, waar er enkele wel héél ambitieuze ploegen. "Ik werd zelfs gecontacteerd door een ploeg uit Vierde Provinciale", lacht Van Damme. "Ik ken de naam van de ploeg zelfs niet: echte bullshit", aldus Van Damme.