'Beerschot doet inspanning voor Holzhauser, maar vertrek is nog steeds mogelijk'

'Beerschot doet inspanning voor Holzhauser, maar vertrek is nog steeds mogelijk'

Gepubliceerd: vrijdag 27 november 2020 om 17:30vr 27-11-2020 om 17:30

K. Beerschot V.A is er deze week in geslaagd het contract van Raphael Holzhauser te verlengen. De Oostenrijkers plaatste zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2023. Daarvoor heeft Beerschot ook flink in de buidel moeten tasten.

Holzhauser had een aflopend contract, maar door de verlenging is Beerschot erin geslaagd om een gratis vertrek aan het einde van het seizoen af te wenden. De Antwerpenaren moesten Holzhauser wel een fikse loonsverhoging aanbieden. Zo verdient hij volgens Het Laatste Nieuws nu jaarlijks 700.000 euro en is hij met grote voorsprong de best betaalde speler van de club.

De contractverlenging betekent ook niet dat Holzhauser ook bij Beerschot zal blijven. Er wordt gewag gemaakt van een nieuwe afkoopsom in zijn contract, die rond de twee à drie miljoen euro bedraagt. Als een club interesse toont, kan het Holzhauser dus voor een beperkte som in huis halen.

De kans is ook bijzonder groot dat flink wat ploegen interesse tonen in Holzhauser. Met zijn tien doelpunten en acht assists in dertien partijen dit seizoen is hij één van de grote uitblinkers in onze competitie.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws