Club Brugge polste ook voor Nilis: “Ik wil spitsen Anderlecht vertrouwen geven

Club Brugge polste ook voor Nilis: “Ik wil spitsen Anderlecht vertrouwen geven"

27-11-2020 09:35 Laatste update: 28-11-2020 12:14
15

Luc Nilis is uitgenodigd op Neerpede, dat meldt RSC Anderlecht op haar officiële kanalen. De aanvaller zal de komende weken zijn kennis doorgeven aan Vincent Kompany en de A-kern.

‘Clublegende en voormalig topspits Luc Nilis wordt uitgenodigd om een aantal weken de A-kern van RSCA te volgen en zijn expertise te delen. Luc komt vanaf maandag 30 november vrijblijvend kennismaken met de coaches en een blik werpen op de sportieve werking van RSC Anderlecht’, zo staat te lezen op de webstek van Anderlecht.

Nilis zat een tijdje in Turkije bij MKE Ankaragücü, maar al na drie maanden had de voormalige Rode Duivel zijn contract daar al opgezegd. Nilis heeft al een paar keer laten vallen dat hij terug wilde keren naar België, maar dat de Belgische clubs hem voorlopig links lieten liggen. Nu zal de ex-spits van onder meer PSV paars-wit een handje helpen

Update: Het Nieuwsblad meldt dat ook Club Brugge heeft gepolst bij Luc Nilis. De voormalige Rode Duivel koos uiteindelijk voor een kans bij RSC Anderlecht. “Ik wil de spitsen vertrouwen geven. Nmecha is goed, maar een aanvaller wordt afgerekend op goals”, klinkt het.