Coach van Gentse tegenstander vol vertrouwen: We willen overwinteren

Coach van Gentse tegenstander vol vertrouwen: "We willen overwinteren"

Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 om 22:00wo 25-11-2020 om 22:00

KAA Gent weet wat het te doen staan donderdagavond in de Europa League. Enkel met een zege tegen Rode Ster Belgrado blijft Gent in de running voor een Europese overwintering. De coach van de Serviërs, Dejan Stankovic, duwt zijn team alvast niet in een underdogrol.

Rode Ster Belgrado staat momenteel tweede in de poule, Gent staat op een pijnlijke laatste plaats. Wil Gent nog enigszins kans maken op kwalificatie zijn enkel de drie punten van goed genoeg. Rode Ster-coach Stankovic wil zijn team echter allerminst als underdog beschouwen.

"We willen zonder twijfel het maximum halen uit deze partij", citeert Het Nieuwsblad de coach. "We missen ook wel wat spelers, maar dat is geen excuus. We moeten met deze jongens verder. Van bij het begin heb ik gezegd dat we Europees willen overwinteren", aldus een ambitieuze Stankovic.

Aan vertrouwen dus geen gebrek, al zijn de Serviërs ook enigszins op hun hoede voor Gent. "Hun probleem is niet zo zeer de kwaliteit van hun spel, het zijn eerder de resultaten die tegenvallen. Ze hadden zeker al meer punten kunnen hebben. We zijn dus gewaarschuwd", besluit Stankovic.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Rode Ster een betere ploeg dan Gent?

Ja
29%
Nee
71%
(28 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws