OFFICIEEL: Lokeren-Temse trekt nog een ex-eersteklasser aan

OFFICIEEL: Lokeren-Temse trekt nog een ex-eersteklasser aan

Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 om 21:30wo 25-11-2020 om 21:30

Stephen Buyl heeft woensdag een contract ondertekend met SC Lokeren-Temse. Hij zal vanaf de herstart van de competitie uitkomen voor de Waaslanders.

Buyl maakte in september nog de overstap van KVC Westerlo naar SV Roeselare, maar door het faillissement van de West-Vlamingen was hij op zoek naar een nieuwe ploeg. Hij heeft uiteindelijk onderdak gevonden bij Lokeren-Temse, dat na Killian Overmeire opnieuw een ex-eersteklasser aantrekt.

De 28-jarige Buyl is geen onbekende in het Belgische voetbal. Hij kwam eerder al uit voor Cercle Brugge, Zulte Waregem, FC Antwerp en laatst dus nog KVC Westerlo. Een groot deel van zijn jeugdopleiding kreeg hij trouwens Sporting Lokeren, waar hij aan de slag was tussen 2002 en 2008.

De rechtsvoetige flankaanvaller is erg gemotiveerd om weer op Daknam te kunnen spelen. 'Ik heb niet getwijfeld. Hier nu weer op Daknam kunnen spelen, doet me wat', laat Buyl weten via de website van Lokeren-Temse. 'Het is toch een beetje de club van mijn jeugd en van mijn hart. Fysiek ben ik in orde, al ontbreekt het mij natuurlijk aan wedstrijdritme.'

'Dat laatste is natuurlijk voor iedereen het geval. Ik snak echt om weer voetballer te zijn. Lokeren-Temse is tweede nationale, maar zo voelt het niet. Niet voor de supporters, niet voor de tegenstanders. Ik wil er alles aan doen om deze mooie club weer hoger te laten spelen.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws