'Eriksen voor spotprijs aangeboden in Premier League, Arsenal is een optie'

'Eriksen voor spotprijs aangeboden in Premier League, Arsenal is een optie'

25-11-2020 21:46 Laatste update: 21:48
2

Christian Eriksen is bij onder meer Arsenal aangeboden. De Deense spelmaker verkaste begin 2020 naar Inter, maar dat is tot dusver geen succesvol huwelijk gebleken. Hij zou op te pikken zijn voor zo'n twaalf miljoen pond, omgerekend een kleine 13,5 miljoen euro.

Bronnen melden aan ESPN dat de ploegmaat van Romelu Lukaku bij veel clubs is aangeboden, waaronder bij meerdere Premier League-teams. Tottenham Hotspur, de oude club van Eriksen, zou de 28-jarige middenvelder echter in geen geval willen terughalen.

Arsenal is één van de andere clubs waar Eriksen is aangeboden. The Gunners kregen te horen dat Eriksen een overstap naar de Londenaren zou overwegen. De creatieveling is op te pikken voor 13,5 miljoen. Dat is beduidend minder dan de 27 miljoen die Inter zelf voor de oud-Ajacied betaalde. Of Arsenal een deal ziet zitten is niet duidelijk, maar het zou hoe dan ook een pikante transfer zijn gezien zijn verleden bij aartsrivaal Tottenham.

Eriksen erkende onlangs niet gelukkig te zijn met zijn huidige situatie bij Inter. Buiten een overstap naar Arsenal wordt Eriksen ook in verband gebracht met AC Milan, Paris Saint-Germain en Borussia Dortmund.