Messi aangeslagen na overlijden Maradona: 'Hij verlaat ons, maar gaat niet weg'

Messi aangeslagen na overlijden Maradona: 'Hij verlaat ons, maar gaat niet weg'

Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 om 20:18wo 25-11-2020 om 20:18

Lionel Messi betuigt zijn medeleven aan de nabestaanden van de op zestigjarige leeftijd overleden Diego Maradona. De 33-jarige sterspeler van FC Barcelona rept in een reactie van een 'erg trieste dag voor alle Argentijnen'.

'Het is een erg trieste dag voor alle Argentijnen en de hele voetbalwereld. Hij verlaat ons, maar gaat niet weg. Want Diego is er voor eeuwig', laat Messi via Instagram weten. 'Ik bewaar alle mooie momenten die ik met hem heb beleefd en ik wil van de gelegenheid gebruik maken om mijn medeleven te betuigen aan zijn familie en vrienden. Rust in vrede.' Messi en Maradona werkten onder meer samen bij de nationale ploeg van Argentinië. Pluisje was van 2008 tot 2010 bondscoach.

Ook Cristiano Ronaldo, met Messi één van de grootste sterren in het hedendaagse voetbal, staat stil bij het overlijden van Maradona. 'Hij vertrekt te vroeg maar laat een immense erfenis na, en een leegte die nooit zal worden gevuld. Rust zacht, grootheid. Je zal nooit vergeten worden', schrijft de Portugese ster van Juventus.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Leo Messi (@leomessi)

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws