SOS Gantoise vindt gesprek met Gent-bestuur niet zinvol: 'Eerst begrip'

SOS Gantoise vindt gesprek met Gent-bestuur niet zinvol: 'Eerst begrip'

Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 om 11:38wo 25-11-2020 om 11:38

Het gaat dit seizoen niet goed met KAA Gent. SOS Gantoise trok daarom aan de alarmbel, maar een dag nadat het bestuur de fans uitnodigde voor een gesprek, legt SOS Gantoise het voorstel langs zich neer. Een gesprek lijkt de organisatie op dit moment niet zinvol.

Via een open brief had SOS Gantoise het bestuur op haar verantwoordelijkheid gewezen. Het bestuur van de Buffalo's reageerde meteen, maar bij SOS Gantoise hebben ze nu geen trek in een gesprek.

Door middel van een nieuwe open brief laat de organisatie weten dat het al 2.000 handtekeningen verzamelde onder haar open brief. 'Dit is een krachtig en duidelijk signaal van de Buffalo’s aan KAA Gent. U nodigde ons in een eerste reactie uit om een open gesprek aan te gaan. Gelet op uw publieke oproep tot een gesprek, achten wij het opportuun hier in de publieke ruimte op te reageren', klinkt het.

SOS Gantoise laat weten dat zij bezorgde fans zijn en enkel een stem wilde laten klinken. 'In die zin lijkt een gesprek onder beperkte delegatie, althans in dit stadium, ons minder zinvol. Een reactie vanuit de club naar al haar supporters is wat ons betreft waardevoller dan een gesprek tussen KAA Gent en enkel de opstellers van de brief.

SOS Gantoise vindt dat het bestuur eerst nog iets anders moet doen alvorens samen aan tafel te gaan.'Een gesprek lijkt ons sowieso pas nuttig indien de club zou communiceren dat ze begrip kan opbrengen voor de inhoud van de brief en er mee aan de slag wil gaan. Daarover tasten wij allen nog steeds in het duister.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws