Clement looft twee spelers na Dortmund-Club Brugge: “Ook veel goeie dingen”

Clement looft twee spelers na Dortmund-Club Brugge: “Ook veel goeie dingen”

Gepubliceerd: woensdag 25 november 2020 om 07:14wo 25-11-2020 om 07:14

Laatste update: woensdag 25 november 2020 om 07:47wo 25-11-2020 om 07:47

Club Brugge ging wederom roemloos ten onder tegen Borussia Dortmund. Blauw-Zwart verloor met 3-0 op het veld van de Duitsers, maar na afloop was Philippe Clement lovend over twee Bruggelingen.

Dortmund toonde zich weer een klasse te sterk. “We zeiden het na de loting al: Dortmund is out of our league. Dat hebben ze getoond. Als je tegen zulke ploegen een resultaat wil boeken, moet je de kruimels pakken en op het juiste moment geluk hebben”, citeert Het Nieuwsblad.

“Ik maakte het zelf ooit mee tegen AC Milan – je moet overleven op onmogelijke momenten en hopen dat de keeper onmogelijke reddingen doet. Maar die kruimels hebben we niet gepakt. We hadden een aantal kansen, maar misten ze, en dus is dit een logische uitslag.”

Clement looft De Ketelaere en Koussounou. “Ik ben wel tevreden over een aantal zaken. Ik zag een ploeg die hele match mentaliteit getoond heeft. Zelfs na de 2-0 en 3-0 liep niemand met het kopje naar beneden. Ik zag een heel sterke De Ketelaere, die nochtans niet op zijn normale positie speelde.”

“Kossounou ging bij de eerste goal in de fout met het uitstappen, maar toonde in zijn eerste Champions League-match ook veel goeie dingen. Wel jammer dat Rits geschorst is voor de volgende match, maar we gaan thuis tegen Zenit volle bak om te winnen. Want je weet wat je dan in handen hebt.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Clement hier gelijk?

Ja
63%
Nee
37%
(145 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws