Vormer na nederlaag tegen Dortmund: Misschien wordt Club Brugge nog tweede

Vormer na nederlaag tegen Dortmund: "Misschien wordt Club Brugge nog tweede"

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 23:43di 24-11-2020 om 23:43

Dinsdag speelde Ruud Vormer niet de match van zijn leven. Tegen Dortmund verloor hij samen met zijn ploegmaats met 3-0 van de Duitsers. Ondanks de nederlaag blijft Vormer strijdvaardig. De Nederlander gelooft dat Club Brugge nog tweede kan worden in haar Champions League-groep. 

Na de match verscheen Vormer voor de microfoon van Vier. Daar sprak hij eerlijk: "Dortmund was een maat te groot. Door die 2-0 vlak voor de pauze loop je achter de feiten aan. Dan nog terugkomen is heel lastig."

Club Brugge kreeg offensief weinig klaar. Vormer zag dat anders. "We hebben aardig gevoetbald", klonk het. "Op het veld had ik een goed gevoel. Voor de pauze scoorde ik bijna, maar de bal ging net naast. Dat kan gebeuren."

Lazio won met 3-1 van Zenit en heeft op de tweede plaats met nog twee matchen te gaan vier punten meer dan Club Brugge. "We weten wat we nu moeten doen, winnen tegen Zenit. Dan doen we een gouden zaak. Het wordt een heel belangrijke pot, en je weet het niet, misschien zit er wel meer in. Misschien wordt Club Brugge nog wel tweede. Je weet het nooit. Maar dat moeten we dan wel eerst tonen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Op welke plaats zal Club Brugge staan als de groepsfase afgelopen is?

De eerste
1%
De tweede
6%
De derde
66%
De vierde
26%
(518 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws