Breaking news

Steun van Anderlecht aan Club Brugge: Delcroix stuurt brief naar speelster

Bryan Priske, ex-Club, op zoek naar puntengewin in de Champions League als trainer

Bryan Priske, ex-Club, op zoek naar puntengewin in de Champions League als trainer

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 21:08di 24-11-2020 om 21:08

Brian Priske, de trainer van FC Midtjylland en voormalig speler van Club Brugge, denkt dat zijn ploeg de poulefase van de Champions League niet puntloos zal afsluiten. De Denen krijgen woensdagavond tegen Ajax de kans om voor het eerst een resultaat te halen.

Tegen Liverpool liep Midtjylland pas in blessuretijd een gelijkspel mis en in de thuiswedstrijd tegen Ajax werd met 2-1 verloren. "Dus we zijn al twee keer dicht bij een resultaat geweest in een hele moeilijke groep", zegt Priske op de persconferentie voorafgaand aan het duel in Amsterdam, opgetekend door De Telegraaf. "We moeten ons aanpassen op dit niveau, maar we hebben de kwaliteit om punten te halen."

De oefenmeester denkt dat de uitwedstrijd bij Ajax daar een uitgelezen mogelijkheid voor is. "We hebben de verloren wedstrijd uitgebreid geëvalueerd en ik denk dat de spelers nu weten wat ze moeten leveren om te kunnen winnen. We weten wat we moeten doen als we het veld opstappen en dus kunnen we echt wel punten halen. We gaan wel zien hoe veel dat er zijn."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws