Beerschot laat in straffe lijst Bayern München achter zich

Beerschot laat in straffe lijst Bayern München achter zich

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 20:25di 24-11-2020 om 20:25

Beerschot won afgelopen weekend met 2-1 tegen RSC Anderlecht. Hiermee klimt Beerschot naar de tweede plaats in het klassement met 35 doelpunten gemaakt en 31 doelpunten tegen. Het late doelpunt van Lukas Nmecha zorgt ervoor dat Beerschot Bayern München achter zich laat als meest attractieve ploeg van Europa.

Als we kijken naar de afbeelding hieronder zien we het aantal doelpunten er per wedstrijd vallen bij deze ploegen. Deze grafiek dateert van de vorige speeldag (dus de winst tegen Anderlecht niet meegerekend). Daarop is te zien dat ze nog net Bayern München nog voor hun dulden, maar als we afgelopen speeldag meerekenen dan krijgen we een ander klassement...

Bayern Munchen bleef steken op een gelijkspel (1-1) tegen Werder Bremen en ziet zijn wedstrijdgemiddelde dalen naar vijf. Beerschot daarentegen klopte Anderlecht (2-1) en ziet zijn wedstrijdgemiddelde weliswaar ook dalen maar slechts naar 5,07, een fractie beter dan de Duitse Rekordmeister. Cru gesteld: Beerschot is momenteel de meest attractieve ploeg van Europa dankzij… een late tegentreffer van Anderlecht-spits Lukas Nmecha.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws