'Bij Club Brugge moet stilaan het idee rijpen om Samatta in huis te halen'

'Bij Club Brugge moet stilaan het idee rijpen om Samatta in huis te halen'

24-11-2020 17:15 Laatste update: 17:17
12

Club Brugge creëert vaak veel kansen, maar efficiëntie is al meermaals een heikel punt gebleken voor de landskampioen. In de catacomben van het Jan Breydelstadion wordt er dan ook nadrukkelijk nagedacht over de komst van een nieuwe spits. Filip Joos helpt alvast een handje.

De voetbalcommentator opperde in Extra Time dat Club Brugge misschien maar eens moet gaan aankloppen bij Aston Villa voor Ally Samatta (ex-KRC Genk). "Speelt Samatta nog vaak? Want dat moet toch stilaan een idee zijn dat rijpt bij Club Brugge, dat is Clement zijn spits", breekt Joos alvast een lans voor de Tanzaniaan.

Bij Club Brugge lopen momenteel Michael Krmencik en Youssouph Badji in de spits, maar allebei blijken ze (nog) niet de doelpuntenmachines te zijn waar Blauw-Zwart op hoopt. En nu Emmanuel Dennis om disciplinaire redenen naast de kern viel, zal er bij Club Brugge wellicht steeds meer gedacht worden aan een winterse versterking.

Samatta komt momenteel op huurbasis uit voor Fenerbahce, waar hij minstens tot het einde van het seizoen aan de slag zal zijn. Indien Club Brugge hem deze winter al wil inlijven, dan moet er met twee clubs tot een akkoord gekomen worden. Meer dan een wild idee van Joos lijkt het momenteel dan ook niet te gaan worden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie