Eén speler kan overtuigen bij Anderlecht: Op het niveau van het grote RSCA

Eén speler kan overtuigen bij Anderlecht: "Op het niveau van het grote RSCA"

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 15:30di 24-11-2020 om 15:30

RSC Anderlecht is er zondag niet in geslaagd om punten te pakken tegen K. Beerschot V.A en verloor uiteindelijk met 2-1. De Brusselaars zijn inmiddels weer naar de zevende plaats gezakt en blijven sukkelen. Toch is er één lichtpuntje bij Anderlecht.

In Extra Time werd de partij tussen Beerschot en Anderlecht nog eens uitvoerig bekeken en kwam ook Lukas Nmecha aan bod. Zo had Peter Vandenbempt lovende woorden over de huurling van Manchester City. "Zijn eerste helft was zwak, maar dat maakte hij nadien volledig goed", klonk het.

"Hij knokte zichzelf in de wedstrijd, en was daarna met voorsprong de gevaarlijkste man bij Anderlecht. Zijn doelpunt getuigt van grote klasse en hij is momenteel zelfs de enige speler die op het niveau van het grote Anderlecht speelt", geeft de commentator aan.

Nmecha wordt momenteel gehuurd van Manchester City en is onder Vincent Kompany de spits nummer één geworden. De 21-jarige aanvaller zit momenteel aan vijf doelpunten in tien wedstrijden, waarvan twee op strafschop.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws