Breaking news

OFFICIEEL: Van Der Brugge tekent voor 3,5 jaar bij Cerce Brugge

Zorgen bij Essevee: Allemaal dure spelers, maar het komt er niet uit

Zorgen bij Essevee: "Allemaal dure spelers, maar het komt er niet uit"

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 13:15di 24-11-2020 om 13:15

Laatste update: dinsdag 24 november 2020 om 13:24di 24-11-2020 om 13:24

Zulte Waregem staat momenteel op een vijftiende plaats in de Jupiler Pro League. De club had uiteraard veel meer verwacht. Ex-Rode Duivel Luc Millecamps ziet het met lede ogen aan.

"Het was tegen KV Mechelen opnieuw niet goed. Er zit geen lijn in het spel. Oké, er werd gewonnen tegen Cercle, maar ze hebben toen ook wel wat geluk gehad. Daarnaast was Cercle in die wedstrijd ook gewoon ontstellend zwak", aldus Millecamps in Het Nieuwsblad.

De defensie rammelt bovendien aan alle kanten. De terugkeer van Ewoud Pletinckx maakt volgens Millecamps weinig verschil. "Want met hem slikten ze eerder op het seizoen ook al veel en gemakkelijk tegengoals. Het is een gelijkaardig verhaal als dat van Jannes Van Hecke, die andere jonge speler. Ze zetten hem in de ploeg en hij zou plots de verlosser moeten zijn, maar dat mag je van die jongeren niet verwachten. Er zijn anderen die het initiatief zouden moeten nemen."

Het transferbeleid blijkt een grote flop te zijn. "Ze hebben in de laatste transferperiode wel namen binnengehaald - denk aan Vossen, De Bock en Opare -, maar brengen die dan zoveel bij? De laatste twee matchen zaten ze zelfs op de bank. Dat zijn allemaal dure spelers, van wie ze dachten dat het versterkingen zouden zijn. Maar momenteel komt dat er niet uit."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws