Brys haalt uit na blessure Durkin: “Ze zouden hem levenslang moeten verbannen”

Brys haalt uit na blessure Durkin: “Ze zouden hem levenslang moeten verbannen”

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 10:45di 24-11-2020 om 10:45

Oud-Heverlee Leuven en Sint-Truiden VV speelden 2-2 gelijk. Na afloop reageerde coach Marc Brys tegenover Sporza. Vooral de overtreding van Durkin op Duplus zindert nog na.

Brys zag Duplus na zestig minuten het veld verlaten door een blessure na een fout van Durkin. "Hij was net terug, hij heeft bijzonder hard gewerkt en is in een recordtijd weer in orde geraakt. Dan maakt Durkin zo’n fout. Ze zouden die echt levenslang moeten verbannen. Zulke fouten maak je niet. Ik vind dat ongepast. Je zag echt de intentie bij Durkin om Duplus aan te trappen, dat is onbegrijpelijk."

In de slotfase maakte Nazon zijn tweede van de avond waarna hij voor de neus van Brys ging vieren. "Ik hou meer van de reactie van Nazon, die na zijn doelpunt naar mij liep. Dat was revanche voor hem en dat hoort erbij voor zo’n jonge kerel. Daar heb ik geen probleem mee. Na de moeilijke verhouding die wij met elkaar hadden, is zo’n reactie niet onlogisch."

Oliedom
Brys zag dat de uitploeg de betere ploeg was in de eerste helft. "STVV was beter in de eerste helft. Die gelijkmaker net voor de rust viel op een goed moment. De tweede helft was voor ons. Niet alleen met ons doelpunt, ook met de rist kansen in het laatste kwartier."

"Met een oliedom doelpunt geven we dan die overwinning nog uit handen. Dat is spijtig. Het resultaat is correct, maar we lieten toch een resem kansen liggen. We hadden de 3-1 moeten maken en dan was de wedstrijd gespeeld. Het is zuur om op deze manier 2 punten te moeten afgeven”, aldus Brys.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Heeft Brys hier gelijk?

Ja
72%
Nee
28%
(107 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws