Losada na winst Beerschot vs Anderlecht: “Play-Off 1 zit zeker in ons hoofd”

Losada na winst Beerschot vs Anderlecht: “Play-Off 1 zit zeker in ons hoofd”

Gepubliceerd: dinsdag 24 november 2020 om 09:26di 24-11-2020 om 09:26

Beerschot blijft verbazen. De Antwerpse club staat na dertien speeldag op een knappe tweede plek en coach Hernan Losada was na de winst tegen RSC Anderlecht te gast tijdens Extra Time.

Beerschot staat te kennen als spektakelclub. "Maar we hebben nu ook hard gewerkt om een betere organisatie neer te zetten bij Beerschot. We kregen kritiek omdat we te veel tegendoelpunten slikken, dus we willen tonen dat we ook in blok kunnen spelen. Maar ik wil niet meer verdedigen, ten koste van kansen."

Na de zege tegen Anderlecht staat Beerschot tweede in het klassement. "Play-off I zit zeker in ons hoofd bij Beerschot. Maar het wordt niet eenvoudig: als je twee keer verliest, sta je plots pas op de 8e plaats. We zullen er in elk geval alles aan doen. Ik ben heel ambitieus”, citeert Sporza de Argentijnse oefenmeester van Beerschot.

Stap hogerop?
Losada presteert goed en heeft ook persoonlijke ambities, al focust hij zich nu enkel nog op Beerschot. Losada denkt nog niet aan een stap hogerop. "Laat me eerst even ervaring opdoen", tempert Losada de verwachtingen. "Beerschot is de ideale club om stappen te zetten en is ook ambitieus. Of ik voor Antwerp zou kiezen? Nee, Beerschot zit in mijn hart."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws